Zervas Art

πρόσκληση       πρόγραμμα       παροχές       χρηματοδότηση       εκθέσεις      υλοποίηση      δράσεις       αδελφοποίηση       προβολή       οφέλη      απονομές      αιγίδες      zervas art      contact
Websites Navigator:   αρχική   αδελφοποίηση          Προβολή Δήμου-έκθεση          Προβολή Δήμου-αδελφοποίηση

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ
Zervas Art Collection

Στο πλαίσιο υλοποίησης του Εικαστικού Προγράμματος Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΕΧΝΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ που υλοποιείται στους Ελληνικούς Δήμους και Κοινότητες, η Zervas Art έχει την τιμή να σας ενημερώσει σχετικά και να σας προσκαλέσει να συμμετάσχετε στο πρόγραμμα και να φιλοξενήσετε τις διεθνούς ενδιαφέροντος εκθέσεις στο Δήμο σας για 3 ημέρες.  

Η 24ετής εμπειρία και συνεχής παρουσία της World Federation of Zervas Art Clubs στα διεθνή εικαστικά δρώμενα, και η εκπόνηση του Προγράμματος με την υποστήριξη του Υπ. Εσωτερικών και τη συνεργασία της ΤΕΔΚ Αχαΐας, εγγυόνται την επιτυχία του Προγράμματος το οποίο αποτελεί πολύτιμο και παγκόσμιο πολιτιστικό αγαθό που στοχεύει στην εικαστική ανάπτυξη των μεθορίων και παραμεθορίων περιοχών της χώρας μας

ΑΙΓΙΔΕΣ

H επίσημη συνεργασία με τους σημαντικότερους Διεθνείς Οργανισμούς εγγυάται τη σοβαρότητα του προγράμματος και τη μοναδική καλλιτεχνική εμπειρία που καλείστε να παρέχετε στο Δήμο σας.

ΜΕΓΕΘΥΝΕΤΕ 

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Το εν λόγω Εικαστικό – Ακαδημαϊκό πρόγραμμα αποτελείται από 6 εκθέσεις των οποίων τα έργα τέχνης δημιούργησαν διεθνώς καταξιωμένοι καλλιτέχνες, στις καλλιτεχνικές εργασίες των 91 Διεθνών Συμποσίων Ζωγραφικής (έως σήμερα) που εκπονήθηκαν από την  Zervas Art στην Ελλάδα: Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Κρήτη, Σαντορίνη, Μύκονο και σε μεγάλες πρωτεύουσες όπως: Abu Dhabi, Barcelona, Cairo, Casablanca, Dubai, Florence, Istanbul, London, Moscow, New Delhi, New York, Paris, Prague, Rome και Tunis από το 1999 έως και σήμερα.

Σαν  στόχο  έχει  την ευαισθητοποίηση των πολιτών της  Ελληνικής Περιφέρειας – με ιδιαίτερη έμφαση στους μαθητές και τους νέους – για  την  καλύτερη επαφή τους  με την τέχνη, καθώς  επίσης  και την προσφορά μιας βασικής εικαστικής παιδείας. 

Το πρόγραμμα  «Η ΤΕΧΝΗ ΣΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ» έχει σαν αποδέκτη τον πολίτη της περιφέρειας και τους νέους, στους οποίους σε μεγάλο βαθμό στερείται η δυνατότητα εικαστικής παιδείας και η ευκαιρία να επισκεφτούν σημαντικές εκθέσεις ζωγραφικής.
Υποστηρίζει την προσέγγιση και την κατανόηση της αρχέγονης / μητρικής γλώσσας της τέχνης, η οποία είναι απαραίτητη προϋπόθεση για τις σύγχρονες κοινωνίες των ανθρώπων και είναι ευθύνη όλων μας, ενώ στοχεύει στην πολιτιστική ανάπτυξη της Ελληνικής περιφέρειας, όπως και στην παροχή εικαστικής παιδείας. 
Οι εκθέσεις ζωγραφικής που θα φιλοξενηθούν στους Δήμους , προσκαλούν τους πολίτες αλλά και όλα τα σχολεία, προκειμένου να παρακολουθήσουν σχετικές ομιλίες από ειδικούς, να ξεναγηθούν όπως και να ζωγραφίσουν όλοι οι μαθητές επηρεασμένοι από τα εκτιθέμενα έργα τέχνης.

ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ

ΧΟΡΗΓΙΕΣ & ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ
«Η υπευθυνότητα αναφέρεται στην υποχρέωση των επιχειρηματιών να επιδιώκουν εκείνες τις πολιτικές, να λαμβάνουν εκείνες τις αποφάσεις ή να ακολουθούν εκείνες τις δράσεις που να συνάδουν με τους στόχους και τις αξίες της κοινωνίας μας»
Οι μεγάλες επιχειρήσεις του Δήμου μπορούν να προσκληθούν και να υποστηρίξουν αποτελεσματικά την εκδήλωση. Προσκομίζουμε όλα τα νόμιμα παραστατικά για φορολογική χρήση. Τα logos και τα Websites των Χορηγών θα προβάλλονται από το σύνολο της επικοινωνιακής πολιτικής σε επίπεδο Δήμου, Νομού αλλά και σε εθνικό και διεθνές επίπεδο, εφόσον εδρεύουν στην παγκόσμια πλατφόρμα της Zervas Art .
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ
Άμεση αποστολή σχετικής πρότασης στην Περιφέρεια για την έγκριση σχετικής οικονομικής υποστήριξης για την υλοποίηση του προγράμματος.
Υπ.Πο. – Υπ.Εσ.
Άμεση αποστολή σχετικής πρότασης προς τα Υπουργεία Εσωτερικών και Πολιτισμού για την έγκριση σχετικής χρηματοδότησης.

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΕΚΘΕΣΕΩΝ

 1. Μεταφορά των έργων
 2. Ανάρτηση της έκθεσης
 3. Αποκαθήλωση της έκθεσης
 4. Φιλοξενία διοργανωτών
 5. Ξεναγός (καλλιτέχνης ή θεωρητικός) για όλη τη διάρκεια της έκθεσης
 6. Διαφημιστική Προβολή της έκθεσης στα Social Media σε επίπεδο Νομού
 7. Πρόσκληση και φιλοξενία Πρέσβεων -ένας Πρέσβης- (για τις εκθέσεις 1, 2, 3)
 8. Οργάνωση παράλληλων εικαστικών δρώμενων με την πρόσκληση και συνεργασία όλων των Σχολείων κάθε δήμου ή κοινότητας
 9. Οργάνωση εγκαινίων των εκθέσεων
 10. Διάθεση υλικών ζωγραφικής σε 100 μαθητές (για τις εκθέσεις 1, 2, 3,4)
 11. Υποστήριξη παράλληλων δρώμενων από καλλιτέχνες συνεργάτες
 12. Δημιουργία και εκτύπωση 50 αφισών 40cm x 60cm (για τις εκθέσεις 1, 2, 3)
 13. Ασφάλιση των έργων

ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΕΚΘΕΣΕΩΝ: Οι εκθέσεις θα είναι ανοιχτές για το κοινό και θα λειτουργούν για 3 ημέρες.

 1. Μακέτες, δημιουργικό και εκτύπωση 200 προσκλήσεων 20cm x 10cm (για τις εκθέσεις 1, 2, 3)
 2. Σχεδιασμός – εκτύπωση Certificates για κάθε μαθητή που θα συμμετάσχει στο πρόγραμμα (για τις εκθέσεις 1, 2, 3)
 3. Δημιουργία τηλεοπτικού σποτ για κάθε Δήμο (για τις εκθέσεις 1, 2)
 4. Οργάνωση – προβολή των εκθέσεων από τα τοπικά ΜΜΕ
 5. Κάλυψη κόστους αναψυκτικών / σνακς για κάθε Μαθητικό δρώμενο (για τις εκθέσεις 1, 2, 3,4)
 6. Διεθνής προβολή του έργου μέσω της διεθνούς καλλιτεχνικής κοινότητας της Zervas Art στα Social Media, με 80.000 μέλη σε 120 χώρες
 7. Αποδελτίωση και παράδοση φακέλου με το σύνολο της προβολής ης έκθεσης, σε κάθε Δήμο (για τις εκθέσεις 1, 2, 3,4)
 8. Δημιουργία ειδικού Website για την προβολή της έκθεσης στο Δήμο σας, σε επίπεδο Νομού
 9. Γραμματειακή – οργανωτική υποστήριξη

ΕΚΘΕΣΕΙΣ
Οι Δήμοι και Κοινότητες έχουν το δικαίωμα επιλογής μιας έκθεσης ή προγράμματος που θα περιλαμβάνει περισσότερες εκθέσεις.
Το κόστος ενοικίασης των εκθέσεων έχει καθοριστεί αναλόγως των διαστάσεων και της αξίας των έργων τέχνης.
Για την υλοποίηση προγράμματος εκθέσεων οι τιμές συμφωνούνται από κοινού.
Δεν περιέχεται ΦΠΑ 24%

ΕΚΘΕΣΗ 1: INTERNATIONAL OLYMPIC EXHIBITION  (κόστος ενοικίασης έκθεσης 15.000€). Η έκθεση INTERNATIONAL OLYMPIC EXHIBITION  αποτελείται από 41 σημαντικά έργα τέχνης μεγάλων διαστάσεων 300cm x 150cm / 200cm x 180cm, 38 διακεκριμένων καλλιτεχνών  από 28 χώρες.

ΕΚΘΕΣΗ 2: THE MEETING OF ΤΗΕ CULTURES (κόστος ενοικίασης έκθεσης 10.000€). Η έκθεση THE MEETING OF CULTURES αποτελείται από 31 σημαντικά έργα τέχνης διαστάσεων 200cm x 180cm, 29 διάσημων καλλιτεχνών  από 22 χώρες.

ΕΚΘΕΣΗ 3: ART PROFESSORS (κόστος ενοικίασης έκθεσης 8.000€). Η έκθεση ART PROFESSORS  αποτελείται από 32 σημαντικά έργα τέχνης διαστάσεων  200cm x 180cm, 30 διακεκριμένων καλλιτεχνών / καθηγητών σε Πανεπιστήμια ή Ακαδημίες Καλών Τεχνών 23 χωρών.

ΕΚΘΕΣΗ 4: WORLD ARTISTIC DIALOGUE (κόστος ενοικίασης έκθεσης 5.500€). Η έκθεση WORLD ARTISTIC DIALOGUE αποτελείται από 39 σημαντικά έργα τέχνης διαστάσεων 100cm x 140cm,  39 διακεκριμένων καλλιτεχνών / καθηγητών σε Πανεπιστήμια ή Ακαδημίες Καλών Τεχνών 29 χωρών.

ΕΚΘΕΣΗ 5: CULTURES OF COSMOS (κόστος ενοικίασης έκθεσης 3.500€) Η έκθεση CULTURES OF COSMOS αποτελείται από 43 σημαντικά έργα τέχνης διαφόρων διαστάσεων  70cm x 100cm  |  100cm x 140cm,   38 διακεκριμένων καλλιτεχνών 20 χωρών.

ΕΚΘΕΣΗ 6: ΑΔΕΛΦΟΠΟΙΗΣΗ & ΣΥΝΥΠΑΡΞΗ (κόστος ενοικίασης έκθεσης 10.000€) Η έκθεση Twinning & Coexistence αποτελείται από 30 σημαντικά έργα τέχνης διαφόρων διαστάσεων , 30 διακεκριμένων καλλιτεχνών, 5 χωρών. Πρόγραμμα Αδελφοποίησης με  ανάλογες πόλεις των 5 χώρών.

ΠΑΡΑΛΛΗΛΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ  & ΕΠΙΣΚΕΨΙΜΟΤΗΤΑ

ΜΑΘΗΤΙΚΑ ΕΙΚΑΣΤΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ
Κατά την διάρκεια της εκάστοτε έκθεσης, οι Δήμοι και οι Κοινότητες θα προσκαλούν το σύνολο των σχολείων τους, ώστε να προσφερθούν δωρεάν προς τους μαθητές οι παρακάτω παροχές από τους διοργανωτές:
— Ομιλία και καλωσόρισμα από την Δημοτική αρχή.
— Ομιλία από ειδικευμένους συνεργάτες (καθηγητές εικαστικών)
— Ξενάγηση με πληροφορίες για τα έργα και τους καλλιτέχνες 20΄
— Συμπόσιο Παιδικής Ζωγραφικής, όπου συμμετέχουν και δημιουργούν οι μαθητές – τριες με δωρεάν υλικά ζωγραφικής 20΄
— Μάθημα ζωγραφικής 20΄από διακεκριμένο καλλιτέχνη (Master Class)
— Απονομή Certificate σε κάθε μαθητή-τρια
— Καθημερινή ανάρτηση – προβολή των εργασιών στα social media

ΑΔΕΛΦΟΠΟΙΗΣΕΙΣ
Οι Διοργανωτές έχουν την ευθύνη να προσκαλέσουν τουλάχιστον έναν Πρέσβη από χώρα επιλογής των Εκθετών, ώστε να συζητηθούν θέματα Αδελφοποίησης με αντίστοιχο Δήμο η Κοινότητα της χώρας του και δομές συνεργασίας. Οι Εκθέτες έχουν το δικαίωμα να επιλέξουν χώρα η οποία εκπροσωπείται από καλλιτέχνες στην εν λόγω έκθεση.  Η φιλοξενία των Πρέσβεων βαρύνει τους Διοργανωτές.

ΑΙΓΙΔΕΣ
Το Πρόγραμμα Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΕΧΝΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ υλοποιείται με την Αιγίδα των:
— Υπουργείο Πολιτισμού
— Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας
— Ελληνική Εθνική Επιτροπή για την UNESCO
— Πρεσβείες 48 χωρών

ΕΚΘΕΣΙΑΚΟΙ ΧΩΡΟΙ

Για την εκπόνηση του προγράμματος, οι εκθέσεις μπορεί να φιλοξενηθούν σε:

 1. Δημοτικές Πινακοθήκες
 2. Αίθουσες εκδηλώσεων Σχολείων ή Πανεπιστημίων
 3. Υπαίθριους χώρους (πλατείες, πεζόδρομους κλπ)
 4. Εργοστάσια ή άλλους διαθέσιμους χώρους
 5. Παρωχημένα βαγόνια ή κτήρια του ΟΣΕ (4-5)
 6. Άλλους δημόσιους ή ιδιωτικούς εκθεσιακούς, βιομηχανικούς, επαγγελματικούς χώρους
 7. Κάστρα και χώρους ιστορικού ενδιαφέροντος

  ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΙΠΛΑ ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ

ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ & ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ

Σύμφωνα  με  το  Πρόγραμμα,  οι προϋποθέσεις για τους Δήμους και τις Κοινότητες, σχετικά με τη φιλοξενία των εκθέσεων, είναι οι παρακάτω:

 1. Διάθεση κατάλληλου εκθεσιακού χώρου με την στοιχειώδη ασφάλεια (Σχολεία, Αίθουσες Ξενοδοχείων, Δημοτικούς ή Κοινοτικούς χώρους εκδηλώσεων κλπ).
 2. Ασφαλής φύλαξη του εκθεσιακού χώρου, για τις ημέρες λειτουργίας της έκθεσης.
 3. Διανομή του έντυπου υλικού που θα προσφερθεί δωρεάν και κοινοποίηση της έκθεσης στους πολίτες και τους μαθητές.
 4. Οργάνωση επισκέψεων των Σχολείων.
 5. Οργάνωση των εγκαινίων με χαιρετισμό του Δημάρχου / Προέδρου ή εκπροσώπου του.
 

ΑΝΑΡΤΗΣΗ / ΑΠΟΚΑΘΗΛΩΣΗ  ΕΚΘΕΣΕΩΝ

Σε κάθε περίπτωση η Ανάρτηση και Αποκαθήλωση των έργων για κάθε έκθεση, γίνεται από τους υπευθύνους του προγράμματος. Οι Δήμοι και οι Κοινότητες έχουν κάθε δικαίωμα να αναλάβουν μόνοι ή από κοινού την ανάρτηση.

ΔΙΑΡΚΕΙΑ – ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΘΕΣΕΩΝ

ημέρα: 09:00 – 20:00 Ανάρτηση έκθεσης | Επίσημα εγκαίνια 20:00
ημέρα: 09:00 – 21:00 Επίσκεψη σχολείων – πολιτών | Δράσεις
ημέρα: 09:00 – 20:00 Επίσκεψη σχολείων –  πολιτών | Αποκαθήλωση έκθεσης 20:00

Οι εκθέτες Δήμοι και Κοινότητες μπορούν να παρατείνουν την διάρκεια των εκθέσεων μετά από συμφωνία.

ΤΟ ΓΡΑΦΟΥΝ ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ
ΤΟ ΛΕΝΕ ΟΙ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ

ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

ΑΠΟΝΟΜΗ ΒΡΑΒΕΙΩΝ

ΜΑΘΗΤΕΣ
Ο παρακάτω ΕΠΑΙΝΟΣ θα απονεμηθεί σε όλους του μαθητές-τριες που θα επισκεφθούν τις εκθέσεις του προγράμματος.

ΔΗΜΑΡΧΟΣ
Το παρακάτω ΒΡΑΒΕΙΟ, ΕΠΑΙΝΟΣ, ΜΕΤΑΛΛΙΟ , ΕΠΑΘΛΟ θα απονεμηθούν στον Δήμαρχο και τον Αντιδήμαρχο Πολιτισμού

ΤΑ ΧΡΥΣΑ ΟΦΕΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ

 
Είναι πολυ-επίπεδα και σπουδαία τα οφέλη για τον Δήμο, τη Δημοτική Αρχή και τους πολίτες όλων των κοινωνικών τάξεων, ανεξαρτήτως φύλου, ηλικίας, μόρφωσης, οικογενειακής ή οικονομικής κατάστασης.

Τα ίδια οφέλη απολαμβάνουν στο σύνολό τους οι Δήμοι ανεξαρτήτως πληθυσμού.

Επιγραμματικά τα οφέλη είναι:

 • Η επίσκεψη Πρέσβεων στις εκθέσεις σηματοδοτεί συνεργασίες αλλά δημιουργεί και κοινωνό – πολιτικό ενδιαφέρον.
 
 
 
 • Μοναδική ευκαιρία έκθεσης διεθνούς συλλογής τέχνης από διεθνώς καταξιωμένους καλλιτέχνες.
 • Επίσκεψη των μαθητών σπουδαστών στις διεθνείς εκθέσεις.
 • Εικαστική παιδεία χωρίς κόστος, εφόσον είναι σχεδόν αδύνατη η διοργάνωση μιας τόσο σημαντικής διεθνούς έκθεσης ζωγραφικής.
 • Οργάνωση των εγκαινίων με χαιρετισμό Δημάρχου παρουσία των αρχών και πλήθους προσκεκλημένων πολιτών και σχολείων.
 • Ικανοποίηση γονέων και κηδεμόνων για την κοινωνική – πολιτιστική -εικαστική προσφορά του Δήμου προς την νεολαία και τους πολίτες.
 
 • Επισκεψιμότητα στις εκθέσεις από τις εξειδικευμένες ομάδες πολιτών που παρακολουθούν κι αναζητούν την τέχνη.
 • Ικανοποίηση των απαιτητικών αλλά σημαντικών μειονοτήτων που τοποθετούν τον πολιτισμό ως προτεραιότητα στην πολιτική ζωή.
 • Μοναδική ευκαιρία όσον αφορά στο κόστος εκθέσεων, εφόσον τα έργα τέχνης της χαμηλότερου κόστους έκθεσης ξεκινούν από τουλάχιστον 200.000€ και η ακριβότερη συλλογή ξεπερνά το ένα εκ.€
 • Δυνατότητα Αδελφοποίησης του Δήμου με άλλης χώρας ανάλογο Δήμο.
 
 • Η προβολή των εκθέσεων από τα τοπικά ΜΜΕ και τα Social Media κατατάσσει τον Δήμο και την Δημοτική Αρχή ως πρωτοπόρο του πολιτισμού. Επίσης εκπλήσσει ευχάριστα τις μικρές ή μεγάλες κοινωνίες.
 • Η κάθε έκθεση κοινοποιείται και προβάλλεται σε τουλάχιστον 120 χώρες, μέσω του δικτύου της Zervas Art, γεγονός που κάνει γνωστό τον Δήμο στην εθνική και διεθνή κοινότητα του πολιτισμού και του τουρισμού.
 • Θετικά σχόλια όσον αφορά στο αναπτυξιακό έργο της Δημοτικής αρχής, εφόσον ο πολιτισμός είναι αλληλένδετος με την ανάπτυξη. 
 • Γεγονότα που προτρέπουν στην επανεκλογή…

ΣΥΝΟΠΤΙΚΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ZERVAS ART

— 40 Zervas Art Clubs in 40 countries
— 24 Different Departments of Events, Services & Products
— 280 Painting Exhibitions in Greece and 21 countries
— 4  International Art & Science Festivals
— 13  Artistic / Scientific conferences
— 90+  International Painting Symposiums
— 1.200  Fine Art Professors from the whole world
— 120  International Artistic Master Classes
— 2  Exhibitions / Symposiums with the United Nations 2006 /2008
— 110 Universities & Academies of Fine Arts over 60 countries
— 80.000 Members in “Zervas Art International Artistic Community”
— 9.000 Participant artists from 1999 util now
— 8.000  Art works in “Zervas Art Collection”
— 120  Participant countries

Sponsorship

Focus on Sponsorship: Cultivate Coolness, Create Culture - The PR Insider

We have more than 400 sponsors since our establishment in 1999.

We invest with you in Corporate Social Responsibility with priority on art and culture.

The global network of Zervas Art in 160 countries and the daily promotion on social media guarantee the absolutely successful promotion of our Sponsors.

Study our proposal, ideas and strategy.

We will be happy to work with you!

Career

Strategic Analysis and the Management Accountant - Strategic Finance

We support your professional growth successfully!

Cultural Business is the golden investment for your professional future.

Start your professional activities today with a very low investment of 350 euros and become the President and founder of Zervas Art Club in your city!

We will be with you to support you every step of the way!

Visit us and study about your great professional opportunity!

Donations

Support the cultural, scientific & artistic work of Zervas Art and Donate today the amount you can.

Every euro is utilized in the constantly growing course of our Organization!

Each euro is utilized for the promotion and support of artists!

Volunteering

Wendover House Volunteering - Elaine Ashmore
Community, Commitment and Willingness | Life, For Instance

We will be honored to work with you and accept your valuable volunteer work in a field of your choice.

We offer you in return the valuable Certificate of Volunteering which you will make the most of!

Franchise

INVESTMENT 

We offer you the unique opportunity to invest a very small capital (from 350 euros) and have multiple returns from the first month.

Become the founder and Ambassador or President of the Zervas Art Club in your country or city.

Cultural Business is the investment of the future and we offer you a unique opportunity to connect you and your family with the largest Artistic Organization in world wid.

Seize the opportunity and enjoy fame and success with our guidance and support.

Zervas Art is currently based in 40 countries and is the most famous Brand Name in the art world!

FRANCHISE 

WHY ZERVAS ART

BE PRESIDENT

15+1 REASONS

 

Job Positions

Job Opportunities - Africa Shipping Logistics

Become president and founder of Zervas Art Club in your city!

We offer remote jobs in any country.

Development department: We are looking for young men and women for the development department, with skills and ease of communication. The job concerns the registration of new members.

Technical department: Our interested specialists should know: English, Web developing, Wed design, Office, Graphic design, Social media.

Membership

11 Proven Tactics for Starting a New Membership Community

Get the Zervas Art Silver, Gold or Diamond Membership Card “today”, and enjoy the benefits!

Make a difference and become an Honorary Member of the largest international art organization and work with us to contribute to the most important good for humanity, Culture!

Encourage your friends to sign up and all together build a culture for man on a global scale.

Let’s talk in the common, mother tongue of art!

Corporate Social Responsibility

CSR | RPS Vision

One of the founding values and guiding principles of the World Federation of Zervas Art Clubs is throughout its history has been its contribution to the progress and prosperity of the world society of culture, on which the Organization long-term and sustainable business success depends.

Standing by these principles, WFZAC has developed a corporate culture that reflects the Organization desire to function responsibly in all the sectors that contribute to sustainable growth, including the market, culture, workers, the community at large and the environment.   Corporate Social Responsibility is “a concept whereby companies integrate social, cultural, artistic and environmental concerns in their business operations and in their interaction with their stakeholders on a voluntary basis.”  Stakeholders are “natural and legal persons who are affected directly or indirectly by its decisions and its operations, including artists, collectors, employees, the business community, NGOs, local communities, the government, and media.”

Η επαφή σας με τα εμπορικά τμήματα των Πρεσβειών των αδελφοποιημένων χωρών θα μπορεί να συμβουλέψει επαρκώς τους ενδιαφερόμενους που θέλουν να εξάγουν προϊόντα ή υπηρεσίες. Η ανάλογη έρευνα, η σωστή επιλογή αγορών, προϊόντων και υπηρεσιών αποτελούν τις προυποθέσεις για τη νέα αγορά.

Οι επενδυτές μπορούν από τώρα να συζητήσουν με τους ίδιους τους Πρέσβεις τις ιδέες και τα ενδιαφέροντά τους. Το αμφίπλευρο επενδυτικό ενδιαφέρον είναι ο μοχλός ανάπτυξης ο οποίος υποστηρίζεται από το κρατικό ενδιαφέρον των αδελφοποιημένων χωρών. Ο δήμος στηρίζει τις σχέσεις επενδυτών μεταξύ των χωρών.

Νέα προϊόντα, υπηρεσίες, ευκαιρίες και ιδέες ανοίγουν τον δρόμο και εδραιώνουν νέες προοπτικές για την εισαγωγή και την διάθεσή τους στη χώρα μας, στην Ευρώπη και τον κόσμο.  Οι σχέσεις σας με τα αρμόδια τμήματα των Πρεσβειών και σωστή έρευνα στις νέες αγορές αποτελεί μια νέα πραγματικότητα προοπτικών.

Οι κάθε είδους εκδηλώσεις αποτελούν έναν σημαντικό δίαυλο επικοινωνίας με στόχο τη συνεργασία μεταξύ των Αδελφοποιημένων χωρών και την ανάπτυξη. Αξιοποιούμε τις σχέσεις με τους πολιτιστικούς Ακόλουθους των Πρεσβειών για την Συν-διοργάνωση ποικίλων εκδηλώσεων πολιτισμού κι επιστημών.

Φροντίζουμε και υποστηρίζουμε τον τουρισμό στην χώρα μας και τον δήμο μας,
ο οποίος αφορά κάθε πολίτη οποιασδήποτε χώρας. Όλοι ονειρεύονται να επισκεφθούν κάποτε την Ελλάδα κι αυτή θα είναι η βάση του πολύ-επίπεδου τουριστικού μας προγράμματος.

Η αναζήτηση και η προσφορά εργασίας είναι ένα φλέγον ζήτημα που απασχολεί τις κοινωνίες. Να δουλέψουμε όλοι μαζί για την ανάπτυξη και τον εργασιακό πολιτισμό που αφορά στην ανθρώπινη αξιοπρέπεια. Δουλεύουμε μαζί για το άνοιγμα της κοινωνίας μας και της αγοράς εργασίας.

Εσείς οι πολλοί εθελοντές μας φτιάχνετε μαζί την μια ευγενική ψυχή για να στηρίζει την επιτυχημένη υλοποίηση κι εφαρμογή του πολύ-επίπεδου προγράμματος Αδελφοποιήσεων.

Κανείς μας δεν μπορεί να γνωρίζει εκ των προτέρων ποιες θα είναι οι επακόλουθες προοπτικές. Γνωρίζουμε όμως τις δυνατότητές μας οι οποίες είστε εσείς οι Εθελοντές.

Αυτή η σπουδαία έννοια «μαζί» αποτελεί τη σπουδαιότερη δυναμική αλλά και τη φιλοσοφία μας  για τη διαχείριση κι επιτυχία των Αδελφοποιήσεων. Ερχόμαστε μαζί σας φίλες-οι μας Εθελοντές.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΕΙΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Ενταχθείτε τώρα στο πρόγραμμα
Η ΤΕΧΝΗ ΣΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ
και οργανώστε τις εκθέσεις σας. 

 

      zervasart@gmail.com

 9 Androutsou str,   26504,  Agios Vasilios, Patras,  Greece

      +30 2610 994 804

       +30 6975 758 967

          

  Αιγίδα | Συνδιοργάνωση

 

ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΤΕ ΤΗ ΦΟΡΜΑ

Θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο δυνατό για την εξυπηρέτησή σας.